27 Sep '12, 10am

Diva

When an accident temporarily robs her of her voice, Diva J flees to a small deserted village to heal both her mental and physical wounds. Her life changes when she meets and falls in love with the blind Hu Ming, who inspires her to make a comeback. But, in her absence, a new diva has risen. R has become an overnight sensation that everyone sees as the main contender for Js crown. Yet, their successes have come at a high price. J is secretly pining for a forbidden love that seems destined to wither, and R has found that the road to stardom is littered with estranged friends and painful break-ups. But in the midst of this, both divas rise to find their own voice.

Full article: http://www.gv.com.sg/moviedetails/gv_moviedetails_3061.jsp

Easy DIY Gift Ideas for the Non-Crafty Green Diva #ecotalk

Easy DIY Gift Ideas for the Non-Crafty Green Di...

care2.com 22 Sep '12, 9pm

But if you are like me, you get inspired, you click, and then you look at the instructions (if there are actually instruct...

The 9th for Gegirl…

The 9th for Gegirl…

redmummy.com 27 Sep '12, 1am

aku tengok dari dalam kereta through tingkap jer, tapi pastuh aku sendiri turun coz macam bapak dia pun terkial2 je nak pi...

Album Kompilasi 4 Diva Rock Lagenda gabung Ella, Shima, Ruhil & Wann. DETAILS:

Album Kompilasi 4 Diva Rock Lagenda gabung Ella...

budiey.com 19 Sep '12, 2am

Khas buat peminat ‘rock’ tanah air, Warner Music Malaysia kini menampilkan sebuah album kompilasi yang julung kalinya meng...

Red and Grey…

Red and Grey…

redmummy.com 26 Sep '12, 1am

baju melayu laki aku tu siap few days before kenduri nih, pastuh bila dah sarung laki aku cakap macam bukan kaler kelabu j...

Easy DIY Gift Ideas for the Non-Crafty Green Diva #DIY #gifts

Easy DIY Gift Ideas for the Non-Crafty Green Di...

feelgoodstyle.com 27 Sep '12, 12pm

But if you are like me, you get inspired, you click, and then you look at the instructions (if there are actually instruct...

@BBLuvsMe

@BBLuvsMe

redmummy.com 24 Sep '12, 1am

Alahai…. ciannya dia… mata dah mengantuk giler tue… tapi kalau ramai orang confirm dia akan tahan mata lagi….hehehehe hazm...

Aged, Traffic Domain Diva Tube (.com) Reduced t...

fragerfactor.blogspot.com 17 Sep '12, 4am


==>As Brand Names, Not All domain Names Are Created Equal. 
 Demand for high quality names like these have never been hig...

6 Minit Sihat Bersama Nestlé dalam Wanita Hari Ini

6 Minit Sihat Bersama Nestlé dalam Wanita Hari Ini

redmummy.com 28 Sep '12, 12am

Rasa seronok dan gembira sebabnya dipilih oleh Nestlé untuk berkongsi cerita dan pengalaman saya dengan penonton semua. Ce...

Kiss Kiss sikit…

Kiss Kiss sikit…

redmummy.com 21 Sep '12, 8am

Yanok and Beautifulnara’s Open House @ayuthesun disamun!!! Discharged and smile :) Update on RedBaby/Zeeshan …. Pray for R...

@ayuthesun disamun!!!

@ayuthesun disamun!!!

redmummy.com 19 Sep '12, 4am

she is one of my colleague..kami terkejut bila dapat berita dia disamun..harap dia dapat bersabar dengan dugaan nie..ahad ...

Discharged and smile

Discharged and smile

redmummy.com 19 Sep '12, 1am

Discharged and smile :) Wednesday, 9:00 am boleh tahan susah gaklah nak basuh berak dia ke nak salin baju dia kalau mandi ...

Help Us Find Orange!

Help Us Find Orange!

redmummy.com 20 Sep '12, 12am

Abang and Kakak dapat duit raya banyak-banyak ni nak buat apa ek? Apa lagi panjang lebar la list to buy diorang berdua ni....

Greenwich Village

Greenwich Village

Monday, October 08, 2012 Greenwich Village Labels: in the shadows , the embrace posted by Eugene Salomon at 1:40 AM 0 Comm...